Hoe werkt het

Online Hypotheek Afsluiten is een online marktplaats voor hypotheken. U vindt bij ons alle aanbieders en alle mogelijke manieren om een hypotheek af te sluiten. Wij maken maken het overzichtelijk en simpel voor u!

Wij kennen de onderstaande manieren (keuzes) om een hypotheek af te sluiten:

Keuze 1: Online hypotheek afsluiten zonder hulp

Kies op de hoofdpagina van onze website de aanbieder van uw keuze en sluit geheel zelfstandig uw hypotheek af. U sluit uw hypotheek af zonder advies, dit heet Execution Only. Er is een beperkt aantal aanbieders waar u op basis van Execution Only uw hypotheek kunt afsluiten. U maakt zelf alle keuzes en bent hier zelf volledig verantwoordelijk voor! De reden hiervoor is dat de meeste aanbieders willen dat er een goed advies ten grondslag moet liggen aan de offerteaanvraag. Met name op het gebied van fiscaliteit, overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkeloosheid kan er van alles verkeerd gaan als u zelf niet exact weet wat u online aanvraagt. Het kan dus goed zijn om een andere optie te kiezen om uw hypotheek af te sluiten. Online Hypotheek Afsluiten is verder geen partij in dit proces en u heeft te allen tijde rechtstreeks contact met de desbetreffende aanbieder.

Ga verder naar afsluiten zonder hulp

Keuze 2: Online hypotheek afsluiten met hulp

U vindt het lastig om zelfstandig, online een hypotheek af te sluiten. U heeft behoefte aan bevestiging van een specialist dat u het allemaal goed invult!

Online Hypotheek Afsluiten schakelt een hypotheekspecialist in die u ondersteunt en informeert bij de online hypotheekaanvraag (aanbieder) naar uw keuze. Via ons online systeem waarin uw (beeld)scherm wordt gedeeld met de hypotheekspecialist loopt u samen door het aanvraagproces heen totdat de offerte bij de aanbieder van uw keuze is aangevraagd! Na de offerteaanvraag heeft u altijd rechtstreeks contact met de aanbieder!

U sluit uw hypotheek rechtstreeks af bij de aanbieder zonder advies, dit heet Execution Only. U maakt zelf alle keuzes en bent hier zelf volledig verantwoordelijk voor! Er is een beperkt aantal aanbieders waar u op basis van Execution Only uw hypotheek kunt afsluiten. De reden hiervoor is dat de meeste aanbieders willen dat er een goed advies ten grondslag moet liggen aan de offerteaanvraag. Met name op het gebied van fiscaliteit, overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkeloosheid kan er van alles verkeerd gaan als u zelf niet exact weet wat u online aanvraagt. Het kan dus goed zijn om een andere optie te kiezen om uw hypotheek af te sluiten.

Deze optie is ideaal voor iedereen die de kosten laag wil houden, maar toch de bevestiging wil hebben van een hypotheekspecialist!

Stappenplan:

  1. U gaat naar ons online reserveringssysteem en plant een afspraak in met de hypotheekspecialist
  2. U betaalt via Ideal direct de kosten (€ 190,-) voor de hulp van de hypotheekspecialist
  3. U ontvangt een bevestiging van de reservering en de betaling
  4. De hypotheekspecialist neemt contact met u op, op het door u gewenste tijdstip
Ga verder naar afsluiten met hulp

Keuze 3: Online Hypotheek aanvragen met hulp en advies

Vergelijk de rentes van alle aanbieders en maak uw keuze. Uiteraard bekijkt de hypotheekspecialist uw keuze en kijkt of er nog betere alternatieven zijn waardoor u geld bespaart! Van de adviseur mag u verwachten dat de constructie geheel voldoet aan uw persoonlijke wensen en doelstellingen en dat alle zaken op elkaar zijn afgestemd!

Vul het contactformulier in en een hypotheekspecialist neemt direct contact met u op om het door u gewenste traject verder af te stemmen. Kiest u voor een adviestraject inclusief bemiddeling en begeleiding dan geldt er een tarief vanaf € 995,-. Dit is afhankelijk van de door u gewenste dienstverlening en de hypotheekspecialist.

Een deskundig hypotheekadviseur uit ons netwerk voert voor u de volgende onderdelen uit:

Ga verder naar aanvragen met advies